АТ "Запорiзький завод залiзобетонних шпал"

Код за ЄДРПОУ: 32407952
Телефон: 056-374-91-74
Юридична адреса: 69600, м.Запорiжжя, вул. Миколи Краснова, 10А
 
Дата розміщення: 27.03.2014

Особлива інформація на 21.03.2014

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нПрипинено повноваженняГолова правлінняЛевін Олег Ігоровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
21.03.2014 року припинено повноваження посадової особи Голови правління Левіна Олега Ігоровича (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних); частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0%; на посаді особа перебувала 10 років; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: переобрання складу Правління; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нПрипинено повноваженняЧлен правлінняКовальчук Віталій Андрійовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
21.03.2014 року припинено повноваження посадової особи члена правління Ковальчука Віталія Андрійовича (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних); частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0%; на посаді особа перебувала 4 роки; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: переобрання складу Правління; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нПрипинено повноваженняЧлен правлінняЛатишко Світлана Миколаївнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
21.03.2014 року припинено повноваження посадової особи члена правління Латишко Світлани Миколаївни (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних); частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0%; на посаді особа перебувала 4 роки; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: переобрання складу Правління; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нПрипинено повноваженняГолова Наглядової радиСосновський Мирон Ярославовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
21.03.2014 року припинено повноваження посадової особи Голови Наглядової ради Сосновського Мирона Ярославовича (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних); частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0%; на посаді особа перебувала 5 років; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: переобрання Наглядової ради Товариства; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року. Замість членів Наглядової ради, повноваження яких були припинені були обрані нові члени, орган сформований, проте на дату розміщення особливої інформації засідання Наглядової ради на якому обирається Голова Наглядової ради ще не відбулося.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Наглядової радиТараненко Сергій Дмитровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
21.03.2014 року припинено повноваження посадової особи Члена Наглядової ради Тараненко Сергія Дмитровича (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних); частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0%; на посаді особа перебувала 5 років; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: переобрання Наглядової ради Товариства; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Наглядової радиКраснов Загід Геннадійовичд/н, д/н, д/н0.037
Зміст інформації:
21.03.2014 року припинено повноваження посадової особи Член Наглядової ради Краснова Загіда Геннадійовича (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних); частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0,037%; на посаді особа перебувала 5 років; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: переобрання Наглядової ради Товариства; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нОбраноГолова правлінняЛевін Олег Ігоровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа Голова правління Левін Олег Ігорович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана на посаду 21.03.2014р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: Голова правління; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: 4 роки. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: вакантність посади; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нОбраноЧлен правлінняКовальчук Віталій Андрійовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член правління Ковальчук Віталій Андрійович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана на посаду 21.03.2014р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: директор, член правління; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: 4 роки. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: вакантність посади; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нОбраноЧлен правлінняЛатишко Світлана Миколаївнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа Член правління Латишко Світлана Миколаївна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана на посаду 21.03.2014р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: головний бухгалтер, член Правління; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: 4 роки. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: вакантність посади; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиКраснов Загід Геннадійовичд/н, д/н, д/н0.037
Зміст інформації:
Посадова особа Член Наглядової ради Краснов Загід Геннадійович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана на посаду 21.03.2014р.; володіє 1 акціями, що складає 0,037% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: голова Наглядової ради, член Наглядової ради; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: вакантність посади; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиТараненко Ірина Вікторівнад/н, д/н, д/н0.037
Зміст інформації:
Посадова особа Член Наглядової ради Тараненко Ірина Вікторівна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана на посаду 21.03.2014р.; володіє 1 акціями, що складає 0,037% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: член Наглядової ради; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: вакантність посади; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиБуханцов Олег Васильовичд/н, д/н, д/н0.037
Зміст інформації:
Посадова особа Член Наглядової ради Буханцов Олег Васильович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана на посаду 21.03.2014р.; володіє 1 акціями, що складає 0,037% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: Директор, Генеральний директор; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: вакантність посади; підстави: Протокол загальних зборів акціонерів від 21.03.2014 року.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.